Uusi

Uusi laite avaamattomassa pakkauksessa.

Erittäin hyvä

Laite on lähes uuden näköinen eikä laitteen lasissa/rungossa ole juurikaan mitään käytön jälkiä.

iPhone akun kunto vähintään 85%.

Hyvä

Laite on ulkopuolisesti siistissä kunnossa, mutta rungossa/näytön lasissa saattaa olla pienempiä naarmuja. Yleisilme kuitenkin siisti.

iPhone akun kunto vähintään 85%

Kohtalainen

Laitteen rungossa näkyy selvästi kulumaa ja lasissa on myös naarmuja. 

iPhone akun kunto vähintään 85%

Kulunut

Laitteen rungossa näkyy erittäin paljon kulumaa ja lasi on yleensä kokonaan naarmuuntunut.

iPhone akun kunto vähintään 85%

Akun kunto uudemmissa iPhone malleissa

iPhone puhelimissa näkyy aina akun kunto – eli laite kertoo prosenteissa akun nykyisen kapasiteetin. Olemme itsenäisesti toimiva Apple® huoltoliike mikä tarkoittaa sitä, että käytämme huolloissa täysin alkuperäisiä akkuja. Tämä koskee kaikkia iPhone Xr, Xs- puhelimia ja uudempia malleja.

Ilmoitus näytönvaihdosta uudemmissa iPhone malleissa

Mikäli iPhone 11-sarjan tai uudempien iPhonien näytöt ovat vaihdettu, laite ilmoittaa että laitteelle on vaihdettu Alkuperäinen Apple® näyttö. Olemme itsenäisesti toimiva Apple® huoltoliike mikä tarkoittaa sitä, että käytämme huolloissa täysin alkuperäisiä näyttöjä. Tämä koskee kaikkia iPhone 11-sarjan puhelimia ja uudempia malleja.

Ilmoitus kameranvaihdosta uudemmissa iPhone malleissa

Mikäli olemme vaihtaneet uuden kameran iPhone 12-sarjan puhelimeen tai uudempaan mallin, laite ilmoittaa että laitteeseen on vaihdettu alkuperäinen Apple® kamera. Olemme itsenäisesti toimiva Apple® huoltoliike mikä tarkoittaa sitä, että käytämme huolloissa täysin alkuperäisiä kameroita. Tämä koskee kaikkia iPhone 12-sarjan puhelimia ja uudempia malleja.