Hieno ja arvokas puhelin tarvitsee tietenkin suojat ympärilleen tai tehokkaan laturin. Osta iPhone 12 puhelimellesi yhteensopivat suojat sekä muut tarvikkeet kätevästi meiltä.
Suojaa iPhone 12 puhelimesi näytönsuojalla iskuilta ja naarmuilta. Suojalasi tai muovinen suojakalvo antaa tehokkaan suojan puhelimellesi pitämällä alkuperäisen kosketusherkkyyden. Viimeistele suojaus tyylikkäillä kameralinsseillä!

Suojalasi asennetaan valmiiksi mikäli ostat samalla puhelimen.

Näytetään kaikki 6 tulosta

iPhone 12/12 Pro Suojalasi

20,00 
  • Sopii malleille iPhone 12 ja 12 Pro
  • Suojalasi joka on tehty aidosta karkaistusta lasista suojaa puhelimesi näyttöä parhaiten
  • Huomaamaton viimeistely
  • Helppo asentaa (asennetaan valmiiksi puhelimen oston yhteydessä)

iPhone 12/12 Pro Suojalasi – Full Screen Privacy 3D

20,00 
Full Screen Privacy 3D Suojalasi suojaa puhelimesi koko lasipintaa huomaamattomalla muotoilulla ja antaa laitteellesi täydellisen suojan sekä estää näkyvyyden sivulta katsottuna.

iPhone 12/12 Pro Suojalasi – Full Screen 3D

20,00 
Full Screen 3D Suojalasi suojaa puhelimesi koko lasipintaa huomaamattomalla muotoilulla ja antaa laitteellesi täydellisen suojan.

Puro MagSafe laturi, USB-C 1m

34,90 
  • MagSafe-teknologian kanssa yhteensopiva
  • Pituus: 1 metri
  • USB-C-kaapeli ulostuloon ja syöttöön
  • Langaton ulostulo: 7,5 WPuron uusi MagSafe-yhteensopiva USB-C-latauskaapeli, jonka avulla voit ladata MagSafe-yhteensopivan iPhonen nopeammin, helpommin ja turvallisemmin. Kaapelin kantaosa on alumiinia ja päällyosa pehmeäpintaista termoplastista polyuretaania (TPU), joka estää älypuhelimen naarmuuntumisen.

Läpinäkyvä MagSafe kuori, iPhone 12/12 Pro

19,90 
Iskunkestävä kuori MagSafe tuella Malli: iPhone 12/12 Pro Väri: Kirkas

iPhone 12/12 Pro Suojalasi – Suojalasi 2D

20,00 
2D Suojalasi on muotoiltu siten että se on yhteensopiva kaikkien suojakuorien kanssa. Pienemmäksi muotoiltu lasi jättää reunoille tilaa mutta antaa laitteelle erittäin hyvän suojan.